PRIMA, DAR NU ULTIMA…

PRIMA, DAR NU ULTIMA…

În curând va apărea culegerea de poezii „Dragoste și Disperare” cu un conținut în care se vor regăsi versuri de dragoste de mamă, copii, femeie, neam, Patrie și glie. În partea a doua a culegerii se regăsește disperarea față de ceea ce numim politica autohtonă, guvernări, conflicte și război. Această combinare de satisfacție, fericire, dragoste, pe de o parte și nemulțumirea față de politic și politicieni este un produs poetic pozitivo-negativ.

Ce se întâmplă oare? La această întrebare autorul încearcă să răspundă prin versuri. Culegerea începe cu sentimentele de dragoste și se încheie cu întrebarea: și mâine ce ne-așteaptă? Avem o țară, un popor/ avem trecut și viitor/ e timpul să ne deșteptăm/ aici nu ne mai oprim/ țara o reconstruim/ ne alegem viitor/ înainte drag popor – acestea sunt unele din sintagmele și expresiile autorului, ceea ce determină și face lucrare mai simplă și accesibilă pentru cititor.

Despre autor:

Radj Cărbune – născut 29.01.1977 în satul Prajila, Raionul Florești.

În anul 1995 absolvent al Liceului “Ion Creangă” din orașul Florești, în anul 2000 absolvent al Universității de Stat din Moldova, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative, licențiat în Științe Politice, în anul 2001 – titlu de magistru în Politologie, USM, FRIȘPA.

2000-2002 – lector ULIM, Facultatea Istorie și Relații Internaționale.

2002 – prezent, lector USPEE “C. Stere”, Facultatea Drept, Relații Internaționale și Științe Socio-Umane.

2010 – prezent, blogger, radjcarbune.wordpress.com

2014 – redactor la Ziarul “Vocea Poporului”

Despre Radj Cărbune

CuvÎntul omului este materia cea mai durabilă. (Arthur Schopenhauer)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu